Oticon Streamer Pro Connectline - svart

Oticon Streamer Pro Connectline - svart

Denna produkt säljs via din Audionom.

Använd Streamer Pro med dina hörapparater. Streamer Pro är porten till ConnectLine-systemet och bärs runt halsen. När hörapparater är länkade till Streamer Pro kan praktiskt taget vilken ljudkälla som helst överföras via Streamer Pro till hörapparaterna med hjälp av en trådlös Bluetooth-anslutning eller en minitele-sladd.

Färg

Artikelnummer

151237

3 840 kr

inkl. moms

Beskrivning

Streamer Pro är hjärtat i ConnectLine och ger dig total kontroll över de enheter du anslutit till systemet. Med enkla knapptryckningar på Streamer byter du inte bara program och justerar volymen i hörapparaterna, utan kontrollerar även alla de källor som är anslutna till systemet. Genom att ta emot ljud och skicka vidare det till båda öronen omvandlar Streamer hörapparaten till ett trådlöst headset. När du tittar på TV sker överföringen utan fördröjning, vilket förbättrar upplevelsen när du tittar på TV eller använder datorn.

Ett helintegrerat system

Streamer Pro har utvecklats och testats så att det dagliga användandet ska var så enkelt och problemfritt som möjligt. Streamer Pro ger dig enkelt tillgång till mobiltelefoner, fasta telefoner, bärbara datorer, TV-apparater och MP3-spelare.

Avancerade funktioner som AutoPriority och AutoConnect gör att du exempelvis både kan höra och besvara telefonsamtal när du tittar på TV.

Inbyggd trådlös Bluetooth-teknologi

Streamer Pro har inbyggd Bluetooth och stöd för alla flera olika Bluetooth-profiler. Bluetooth är en internationell standard för mobiltelefoner och har en räckvidd på upp till tio meter. Streamer Pro har även stöd för Bluetooth headset och mycket annat.

Hitta din närmaste klinik

Mer information från Oticon

 

Tillverkare

Namn

Oticon