Oticon TV-adapter Connectline
Oticon TV-adapter Connectline
Oticon TV-adapter Connectline

Oticon TV-adapter Connectline

Innan köp rekommenderar vi att du tar kontakt med någon hörselklinik för rådgivning om hur Tv adaptern fungerar med just dina hörapparater.

Antalst

Artikelnummer

124771

4 290 kr

inkl. moms

Beskrivning

Med ConnectLine TV-adapter och en Oticon Streamer kan du titta på TV och höra ljudet från ditt favoritprogram klart och tydligt direkt i dina hörapparater. Ljudet från TV:n överförs direkt till Streamer vidare till dina hörapparater.

Du kan själv ställa in den volym du tycker känns behaglig via Streamer Pro, samtidigt som din familj kan fortsätta lyssna med den volym som passar dem bäst.

Med Streamer, Tv adaptern och en Telefonadapter är du väl utrustad för en social och närvarande tillvaro. Du behöver inte oroa dig för att missa telefonsamtal från vänner och familj medan du tittar på TV. Om den fasta telefonen eller mobiltelefonen ringer medan du tittar på TV hör du ringsignalen för inkommande samtal i dina hörapparater, och kan välja att besvara samtalet eller avvisa det genom att trycka på telefonknappen på Streamer.

Så här fungerar det

ConnectLines TV-adapter är ansluten till en analog eller digital utgång på din TV och överför ljudet direkt till dina hörapparater via Streamer Pro. För att kunna lyssna på TV:n behöver du bara trycka på TV-knappen på Streamer.

 

Tillverkare

Namn

Oticon