Hörapparatsbatterier

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Billiga batterier till hörapparater hos hörselbutik.se

Köp billiga batterier till hörapparat

Hos hörselbutik.se kan du köpa billiga batterier till hörapparat av hög kvalitet. Vi säljer hörapparatsbatterier för 30 kronor kartan. Köper du fler batterikartor får du ett lägre styckpris per batterikarta.

Köp fler batterier till din hörapparat och betala mindre

Passa på att fylla på ditt lager med hörapparatsbatterier på en gång. Batterierna hos oss kostar 30 kronor kartan eller mindre, beroende på hur många du köper.

Desto fler kartor hörapparatsbatterier du beställer, desto högre rabatt per karta får du. För mer information om våra rabatter, klicka dig vidare på det batteriet du har.

Hörselbutik.se erbjuder batterier av hög kvalitet – tillverkare Rayovac

Vi säljer hörapparatsbatterier från Rayovac – världsledande tillverkare av hörapparatsbatterier.

Rayovac är världens största tillverkare av batterier till hörapparat. Hörapparatsbatterierna är kvicksilverfria och passar till alla bakom-örat- hörapparater. Rayovac garanterar hörapparatsbatterier med lång hållbarhet och hög kapacitet.

Olika batteristorlekar till olika hörapparater

Olika hörapparater har olika stora batteriluckor, därför finns det olika stora batteristorlekar. Hörselbutik.se säljer fyra olika batteristorlekar till hörapparat: 312, 13, 10 och 675. Ovan hittar du våra olika batterier.

Hållbarheten på hörapparatsbatterier

Hörapparater drivs av batterier. Hållbarheten på ett hörapparatsbatteri är ungefär 3–9 dagar, beroende på vad du har för modell och hur mycket du använder din hörapparat. Streamar du ofta musik och liknande påverkar det hållbarheten på dina batterier. Din hörapparat ger ifrån sig en signal när det är dags att byta hörapparatsbatteri.

Hur byter man hörapparatsbatteri på sin hörapparat?

Nedan är en guide på hur man byter batteri på sin hörapparat.

Öppna batteriluckan på din hörapparat och ta ur ditt gamla batteri. Plocka ur ditt nya hörapparatsbatteri och lägg i din hörapparat, dra sedan av tejpen som sitter på batteriet och vänta 1–2 minuter för att hörapparatsbatteriet ska ladda upp till full styrka. Stäng batteriluckan och börja använd din hörapparat.

Tänk på att inte röra batteriet med dina fingrar efter att du har dragit bort tejpen. Lägg därför batteriet i luckan med tejpen på och dra sedan av tejpen på batteriet. För mer tips på hur du byter batterier – titta på vår instruktionsfilm. Du hittar filmen här.

Övrigt om batterier till hörapparater

Det finns uppladdningsbara hörapparatsbatterier. Har du en laddningsbar hörapparat, har du laddningsbara batterier. För mer information om laddningsbara batterier klicka här.

Copyright © 2019 Hörselbutik.se. All rights reserved.