Telefoner och telefonhjälpmedel

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. CL 100
  CL 100
  990,00 kr
 2. Mobiltelefon PowerTel M7510-3G
  Mobiltelefon PowerTel M7510-3G
  1 990,00 kr
 3. PowerTel 96
  PowerTel 96
  1 390,00 kr
 4. AmpliPower 40
  AmpliPower 40
  1 490,00 kr
 5. Oticon Telefonadapter 2.0
  Oticon Telefonadapter 2.0
  3 840,00 kr
 6. Bernafon Telefonadapter 2.0
  Bernafon Telefonadapter 2.0
  3 840,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Telefoner för hörselskadade

Kort information om telefoner för hörselskadade

Det finns många olika produkter som kan hjälpa dig som är hörselskadad. Ibland kan det vara så att hörapparaten inte riktigt räcker till, exempelvis när du pratar i telefon. Det finns telefoner som är kan hjälpa hörselskadade personer att höra ännu bättre vid telefonsamtal.

Olika typer av telefoner för hörselskadade

Det finns olika modeller, typer och märken av telefoner för hörselskadade. Vi erbjuder ett brett sortiment av telefoner för hörselskadade, är någon av följande telefoner något för dig: trådlös telefon för hörselskadade, mobiltelefon för hörselskadade eller fast telefon för hörselskadade. Våra telefoner för hörselskadade har förstärkta högtalare och vissa har även inbyggda vibratorer.

Vi erbjuder också något som kallas för telefonadapter. En telefonadapter fungerar som en förbindelselänk mellan en hemtelefon och en streamer. Det innebär att du kan använda dina hörapparater som ett trådlöst headset och du kan besvara samtal där du befinner dig.

Välj den typ av telefoni som passar dina behov.

Telefoner för hörselskadade på hörselbutik.se

På hörselbutik.se kan du köpa olika typer av telefoner för hörselskadade. Bra att tänka på innan du beställer någon av våra telefonadaptrar är om din hörapparat är kompatibel med den telefonadapter som du önskar beställa. Våra telefoner (trådlös telefon för hörselskadade, mobiltelefon för hörselskadade och fast telefon för hörselskadade) fungerar för alla typer, modeller och märken av hörapparater.

 

Copyright © 2019 Hörselbutik.se. All rights reserved.