Tillbehör till hörapparat

Handla enligt
Handlar nu enligt
 1. Pris 1 000,00 kr och över Ta bort Denna Artikel
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Oticon Laddstation 1.0
  Oticon Laddstation 1.0
  1 000,00 kr
 2. Bernafon Laddstation
  Bernafon Laddstation
  1 000,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Tillbehör till din hörapparat

På hörselbutik.se hittar du olika typer av tillbehör till din hörapparat. Vi säljer olika tillbehör till olika typer och modeller av hörapparater. Ett tips för att hitta det tillbehör som passar din hörapparat, är att titta i instruktionsboken som tillhör din hörapparat. Där står vilket av alla tillbehör som är till för din hörapparat. Ett tips är också att fråga din audionom vilket eller vilka tillbehör som är till för din hörapparat. Din audionom kan exempelvis svara på frågor som rör vilka typer av tillbehör som behövs för att din hörapparat ska fungera för dig på bästa sätt och vilken storlek på tillbehöret som passar dig / din hörapparat.

Olika typer av tillbehör till din hörapparat

Du kan behöva olika tillbehör till dina hörapparater eftersom olika tillbehör uppfyller olika syften. En dome, som är ett exempel på ett tillbehör till en hörapparat, hjälper till att hålla hörapparaten på plats i hörselgången och ett vaxfilter, som är ett exempel på ett tillbehör till en hörapparat, skyddar hörapparatens högtalarenhet från vax. Vilket tillbehör som behövs till din hörapparat beror på vilken typ och modell av hörapparat du har. Exempelvis behöver inte alla hörapparater tillbehör som en dome eller ett vaxfilter. Vilket tillbehör som du behöver till din hörapparat får du information om på ditt besök hos din audionom.

Att byta tillbehör på din hörapparat

Det är viktigt att se till att tillbehören till din hörapparat är fräscha, annars kan det påverka hur bra tillbehöret fungerar. När ska du byta tillbehör på sin hörapparat? Det finns olika rekommendationer för olika tillbehör. Exempelvis är rekommendationen att byta ut din dome minst en gång i månaden medan rekommendationen för att byta vaxfilter är att byta när för mycket vax har samlats i filtret (det beror helt på din vaxförbrukning, men den allmänna rekommendationen är att byta minst varannan månad oavsett förbrukning). Vill du ha hjälp att byta tillbehör på din hörapparat? Det finns en sida med instruktionsfilmer som beskriver hur du byter olika tillbehör på din hörapparat. Klicka här för att komma vidare till sidan.

Senaste nytt inom tillbehör till hörapparater

Håll koll på det senaste inom hörsel, hörapparater och tillbehör till hörapparate. Du kan läsa mer om detta här. Vill du veta mer om olika hörapparater, klicka här.

Copyright © 2019 Hörselbutik.se. All rights reserved.