Vaxfilter till hörapparat

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vaxfilter Prowax Minifit - Oticon
  Vaxfilter Prowax Minifit - Oticon
  75,00 kr
 2. Vaxfilter Prowax - Oticon
  Vaxfilter Prowax - Oticon
  75,00 kr
 3. Vaxfilter Nowax - Oticon
  Vaxfilter Nowax - Oticon
  75,00 kr
 4. Vaxfilter Waxstop - Oticon
  Vaxfilter Waxstop - Oticon
  75,00 kr
 5. Vaxfilter Prowax Minifit - Bernafon
  Vaxfilter Prowax Minifit - Bernafon
  75,00 kr
 6. Vaxfilter Prowax - Bernafon
  Vaxfilter Prowax - Bernafon
  75,00 kr
 7. Vaxfilter Nowax - Bernafon
  Vaxfilter Nowax - Bernafon
  75,00 kr
 8. Vaxfilter Waxstop - Bernafon
  Vaxfilter Waxstop - Bernafon
  75,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Om vaxfilter till hörapparater

Vaxfilter till hörapparat

Behöver du vaxfilter till din hörapparat? Då har du kommit rätt. På hörselbutik.se säljer vi olika märken, modeller och storlekar av vaxfilter till hörapparater. Det är viktigt att ha rätt märke, modell och storlek på ditt vaxfilter så att ditt vaxfilter passar din hörapparat och fyller sin fulla funktion.

Vilket vaxfilter passar din hörapparat?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket vaxfilter som passar din hörapparat. På ditt besök hos din audionom får du information om vilket vaxfilter som är till för din hörapparat. Du får information både om vilken modell och vilket märke av vaxfilter som passar din hörapparat. Om du är osäker, är vår rekommendation att ta kontakt med din audionom och fråga innan du beställer ditt vaxfilter.

Så vet du om du behöver vaxfilter till din hörapparat

Alla hörapparater behöver inte ett vaxfilter. Ett vaxfilter används för att skydda hörapparatens högtalarenhet från att skadas av öronvax. Ett vaxfilter förhindrar helt enkelt att fukt och öronvax tränger in i hörapparatens högtalarenhet. Du behöver ett vaxfilter om du har en hörapparat med högtalarenhet, exempelvis om du har en bakom-örat-hörapparat av modellen RITE eller en allt-i-örat-hörapparat. Om du är osäker på om du behöver ett vaxfilter till din hörapparat är vår rekommendation att du tar kontakt med din audionom.

Så byter du vaxfilter på din hörapparat

Vår rekommendation är att du byter vaxfilter på din hörapparat när för mycket vax har samlats i filtret eller varannan månad. Allt beror på din personliga förbrukning av öronvax.

Vissa kanske tycker att det kan vara lite pilligt att byta vaxfilter på din hörapparat – vi ger dig tips och tricks på hur du enklast går tillväga: Börja med att ta bort din dome / gummiplupp på din hörapparat. Ta ur verktyget ur sin förpackning. Verktyget har två stift – ett tomt och ett fullt. Tryck i det tomma stiftet i vaxfiltret och dra ut det gamla vaxfiltret. Sätt i det fulla stiftet med det nya vaxfiltret och tryck i. Sätt på din dome / gummiplupp igen. Du har nu bytt vaxfilter på din hörapparat.

Du kan alltid titta på en instruktionsfilm, för hur du byter vaxfilter på din hörapparat, om du behöver mer hjälp – klicka här för att komma vidare till sidan.

Filter eller vaxfilter till hörapparat?

Vaxfilter kan ibland även kallas för filter. Om du hör ordet filter i relation till ordet hörapparat, är det sannolikt vaxfilter till en hörapparat som en person pratar om. Om du har frågor om vaxfilter, går det bra att även säga ”filter till hörapparat”, vi kommer förstå vad du menar.

 

Copyright © 2019 Hörselbutik.se. All rights reserved.